ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ
СУХО СТРОИТЕЛСТВО
ВиК УСЛУГИ
Ние работим
с продуктите на:
Строителни ремонти с продуктите на BOROЗапитване за оферта

За нас

Строителна фирма Фокси е основана през 2004г. от г-н Божидар Богданов. През изминалите шест години направихме различни строителни и ремонтни дейности и завършихме около 1600 обекта за частните ни клиенти, които продължават и до днес да използват нашите услуги.

Препоръки

Нашият апартамент бе от първите, изцяло ремонтирани от фирма „Фокси” - пролетта на 2007-ма година. Ремонт- като по еталон . От чисто нов апартамент, закупен на шпакловка и замазка, резултатът беше красива и оригинална баня, при изпълнението на която бяха вложени много оригинални идеи от страна на изпълнителя. Всички материали бяха закупувани директно от тях, за наше удобство и улеснение. Абсолютно всичко вкъщи (без мебелите) е дело на фирма „Фокси” - шпакловки, подови настилки, стена от камъни, която внася оригиналност, свежест и шик в хола, красиви и стилни окачени тавани, монтаж на осветителни тела, монтаж на щори и первази. Апартаментът беше предаден в идеално чист вид, дори и следа от ремонт нямаше. И сега, макар и след 3 години всичко е като ново, в идеален вид. Препоръчала съм услугите на фирмата на няколко свои колеги и приятели, които също са останали много доволни от резултата, а аз съм щастлива, че съм успяла да им помогна, както да им спестя главоболия, от страна на разни „майстори“.

Мога да кажа едно искрено „Браво!“, с много благодарности към момчетата от фирмата. Продължавайте с все същия опит и ентусиазъм да създавате красиви домове!

Румяна Тишевишка
клиент на фирмата още от 2007г.
rumorina@abv.bg


Наех строителна фирма „Фокси” да направи цялостен ремонт на офиса на моята фирма. През цялото време момчетата вършеха работата си с желание и изпипваха всеки детайл, което се случва рядко предвид опита ми с други фирми и работници от този бранш. Всички необходими материали бяха доставени директно от служители на фирмата в последователността на работните процеси. Работата беше свършена в уговорения ден, помещението беше основно почистено, така че да няма следи от ремонт.

Препоръчвам услугите на „Фокси” на всеки, който желае перфектно извършен ремонт, без главоболия и разправии, и в срок!

Димо Георгиев
Управител Студио ЮЕксПи ЕООД
manager@studiouxp.com


В края на 2009г. фирма „Фокси” направи цялостен ремонт на новото ми жилище. Ремонта се състоеше в обединяване на два съседни апартамента в един. Нови електро и ОВиК инсталации, подови настилки, шпакловки, латекс, таван на няколко нива, цялата баня, мокро помещение и др.

Всичко беше извършено в срок и прецизно. Препоръчвам услугите на г-н Богданов и неговата фирма!

Станислав Георгиев
numy@abv.bg